Date: 22.06.2021

DriveX Technologies x Salva Kindlustus

Selle aasta kevadel alustas Salva Kindlustus koostööd ettevõttega DriveX Technologies. DriveX on välja töötanud lahenduse, mille abil saavad inimesed saata oma sõidukist ülevaate otse kindlustusettevõttele. Tegemist on tarkvaraga, mis lihtsustab poliisi sõlmimist nii kliendile kui kliendihaldurile.

DriveX Technologies, AI-assisted vehicle verification for insurers
Kuidas piltide edastamise protsess toimib?

Kaskokindlustuse soovi korral edastab klient pildid oma sõidukist kindlustusseltsile. Seda saab Salvas teha hõlpsasti kodulehe kaudu või ka meilitsi, otse kliendihaldurile kirjutades. Samuti saab klient soovi korral külastada Salva Kindlustuse esindust. Sellisel juhul teeb tarvilikud pildid kliendihaldur. Klient saab oma eelistuste kohaselt valida sobiva viisi.

Kuidas leidsime tee DriveX-ini?

Salva kui innovatiivne kindlustusettevõte otsib alati võimalusi, kuidas enda tooteid ja kliendikogemust paremaks muuta. Oleme alati valmis kuulama uusi võimalusi ja lahendusi, mida noored idufirmad välja pakuvad. DriveX lahendus tähendab kliendi jaoks mugavamat kogemust ning ka meie kliendihaldurite töökoormuse vähenemist. DriveX-i puhul pole vaja ühtegi rakendust ega äppi telefoni alla laadida. DriveX toimib veebibrauseris ning on väga lihtsalt arusaadav.

Kuidas DriveX toimib kliendile?
  1. Kliendi epostile saadetakse Drivexi pildistamisrakenduse link.
  2. Klient avab lingi oma nutitelefonis ning teostab vajalikud pildid.
  3. Rakendus edastab pildid Salvale.
Rahulolu DriveX teenusega

Salva on igati rahul DriveX-i kui koostööpartneriga. Koostöö on hästi sujunud ning integratsioon möödus probleemideta. Tehnilise toe vajadus on olnud pea olematu. Teenus ise on lihtne, arusaadav ning suurendab klientide rahulolu ja kiirendab meie tööd. Tänu koostööle DriveX Technologies firmaga saame pakkuda kliendile kiiremat teenindust (sh. ka kahjukäsitlust).

Read next

Idufirma ja kindlustusseltsi koostöö lubab sõidukiomanikule aja ja raha kokkuhoidu

Reference article: DriveX Technologies x Salva Kindlustus
Reference article: DriveX Technologies x Salva Kindlustus

    Book a demo
    with our sales team

    Is your company currently doing vehicle inspections?

    By clicking "Book a demo" you agree to DriveX Terms and Privacy Policy.

      How did you hear about us?

      By clicking "Submit" you agree to DriveX Terms and Privacy Policy.